Ανακαίνιση σπιτιού

Ανακαίνιση σπιτιού Elsicon

Η ανακαίνιση σπιτιού είναι μια εργασία που μας αφορά όλους. Το σπίτι μας είναι ο χώρος που περνάμε αρκετές ώρες ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια λόγω και των εργασιακών συνθηκών που μας επιβάλει περισσότερο χρόνο στο σπίτι.

Η ανακαίνιση σπιτιού αποτελεί μια ευκαιρία να βελτιώσουμε τον χώρο μας, να δημιουργήσουμε μία αισθητική και λειτουργική αλλαγή που θα μας επιτρέψει να απολαμβάνουμε περισσότερο το σπίτι μας. Επομένως, η ανακαίνιση σπιτιού αποτελεί μία εξαιρετική επένδυση για την ποιότητα της ζωής μας.

Επένδυση που συμβάλλει στην ποιότητα της ζωής μας, η ανακαίνιση σπιτιού μπορεί να αναβαθμίσει την αισθητική και την αξία της κατοικίας μας.

Ας εκμεταλλευτούμε αυτήν την ευκαιρία για να μεταμορφώσουμε τον χώρο μας και να τον καταστήσουμε πιο ευχάριστο και λειτουργικό.

Ανακαίνιση σπιτιού πως κάνουμε μια επιτυχημένη ανακαίνιση του χώρου μας

Όλοι θέλουμε κάποια στιγμή να ανακαινίσουμε το διαμέρισμα μας , το σπίτι μας να το κάνουμε πιο όμορφο , λειτουργικό , σύγχρονο αλλά δεν ξέρουμε από που να ξεκινήσουμε και ποια θα είναι η σειρά των πραγμάτων. Θα πρέπει λοιπόν να έχετε έναν οδηγό που θα σας βοηθήσει να κάνετε σωστά την ανακαίνιση σας σωστά και χωρίς πολύ κόπο αλλά με τον κατάλληλο τρόπο.

Ας τα πάρουμε από την αρχή.

Καταγραφή των προβλημάτων και των αναγκών ενός σπιτιού

Από εδώ ξεκινάνε όλα στην ανακαίνιση και είναι το πρώτο βήμα της ανακαίνισης ενός χώρου γενικότερα. Παίρνουμε ένα χαρτί ή ένα τηλέφωνο ή άλλο μέσο αν είστε και εξοικειωμένοι με την τεχνολογία και γράφουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στο σπίτι μας. Ας αναφέρω μερικά προβλήματα ενδεικτικά

Προβλήματα υγρασίας στο σπίτι

Προβλήματα χώρου αποθήκευσης πραγμάτων

Προβλήματα με το ηλεκτρολογικό δίκτυο λόγω παλαιότητας

Παλαιά κουζίνα ντουλάπια που δεν εξυπηρετούν τις σημερινές μας ανάγκες

Εξωτερικά κουφώματα που μπάζουν από παντού

Μπάνιο που δεν καλύπτει τις ανάγκες μας με παλιές εγκαταστάσεις

Φθορά στα πατώματα στο δάπεδο που απαιτείται επισκευή

Σχεδιασμός σπιτιού που δεν ταιριάζει με τις ανάγκες τις οικογένειας

Ανανέωση στα χρώματα του σπιτιού

Όλα αυτά είναι μερικά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά στο σπίτι μας που τα έχουμε πλέον βαρεθεί και θέλουμε να κάνουμε την ανακαίνιση στο σπίτι μας. Εφόσον λοιπόν κάνουμε την καταγραφή των προβλημάτων πάμε στο επόμενο στάδιο της διαδικασίας.

Καταγράφω τα προβλήματα που αντιμετωπίζω σπίτι μου

Τι budget έχω για την ανακαίνιση σπιτιού

Εδώ τα πράγματα αρχίζουν και σοβαρεύουν με το δεύτερο βήμα της ανακαίνισης και θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεκριμένοι και αποφασιστικοί στις εκτιμήσεις μας.

Ναι πράγματι το σπίτι μας έχει πολλές ανάγκες αλλά τις εργασίες που θα γίνουν τις καθορίζει και η τσέπη μας. Είτε έχουμε μεγαλύτερο budget δηλαδή οικονομική άνεση ή έχουμε σφικτό budget θα πρέπει να βάλουμε τις δουλειές σε προτεραιότητα ή αναγκαιότητα αν προτιμάτε. Με αυτόν τον τρόπο καθορίζουμε εμείς μέχρι που θέλουμε να φτάσει η ανακαίνιση μας και δεν ξεφεύγουμε με τίποτα από το πλάνο μας.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό να τηρηθεί διότι αποτελεί βασικό παράγοντα μιας επιτυχημένης ανακαίνισης σπιτιού. Πολλές εταιρείες στον κλάδο μας φτιάχνουν πακέτα με εργασίες ανακαίνισης και τα προσφέρουν με τιμές για να προσελκύσουν υποψήφιους πελάτες. Θυμηθείτε όμως πως ξεκινάει μια επιτυχημένη ανακαίνιση με την καταγραφή των αναγκών σας και στην συνέχεια τον καθορισμό των οικονομικών σας δυνατοτήτων.

Τα πακέτα ανακαίνισης λοιπόν προσελκύουν ορισμένους με τις τιμές τους αλλά δεν ανταποκρίνονται απόλυτα στις δικές σας ανάγκες. Απλά έχετε μια πολύ σχετική οικονομική εικόνα διαφόρων εργασιών ανακαίνισης.

Το budget σας λοιπόν και προχωράτε κανονικά και αποφασιστικά για να κάνετε την ανακαίνιση που εσείς θέλετε και έχετε αποφασίσει.

budget ανακαίνιση σπιτιού

Χρονοδιάγραμμα εργασιών ανακαίνιση σπιτιού

Ξέρουμε τις ανάγκες μας για τις εργασίες που θέλουμε να κάνουμε , έχουμε ορίσει και το budget και πάμε στο τρίτο βήμα της ανακαίνισης που είναι να ορίσουμε τον χρόνο που θέλουμε να κάνουμε τις εργασίες. Δηλαδή πότε θέλουμε και μπορούμε να ξεκινήσουμε τις εργασίες ανακαίνισης και τι χρονικό περιθώριο έχουμε για να εκτελεστούν οι εργασίες.

Εδώ τώρα αρχίζει και μπαίνει και ο παράγοντας εργολάβος , εταιρεία που θα αναλάβει το έργο για να του θέσουμε τα παραπάνω στοιχεία που έχουμε καθορίσει δηλαδή ανάγκες ανακαίνισης και budget εργασιών ανακαίνισης. Είναι στην ουσία η πρώτη επαφή που καθορίζει πολλά πράγματα για την συνέχεια την εκτέλεσης των εργασιών και της συνεργασίας γενικότερα.

Έτσι λοιπόν εσείς γνωστοποιείτε όλα τα παραπάνω για να γίνει μια αρχική εκτίμηση του χρονοδιαγράμματος των εργασιών ανακαίνισης σπιτιού.

Επιλογή κατάλληλου συνεργείου για την αποπεράτωση των εργασιών ανακαίνισης – 5 παράγοντες επιλογής συνεργάτη

Πάμε στο τέταρτο βήμα της ανακαίνισης και πολύ σημαντικό η επιλογή του κατάλληλου εργολάβου , γραφείου , εταιρείας που θα αναλάβει την ανακαίνιση σπιτιού σας και θα την ολοκληρώσει με επιτυχία.

Πως όμως επιλέγουμε τον κατάλληλο συνεργάτη ώστε να μας κάνει την δουλειά σωστά χωρίς να μας βγάλει το λάδι μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Πρώτος παράγοντας σωστής επιλογής είναι οι συστάσεις. Δοκιμασμένο συνεργείο , εργολάβος που τον έχουν δοκιμάσει γνωστοί σας και φυσικά τους έχετε εμπιστοσύνη για την κρίση τους. Είναι σημαντικό να ξέρουμε ότι αυτός μου μας τον προτείνει έχει περίπου την δική μας άποψη για αυτά που θέλουμε από έναν συνεργάτη στην ανακαίνιση.

Δεύτερος παράγοντας στην εποχή μας είναι πάλι οι συστάσεις αλλά πλέον μιλάμε για το διαδίκτυο , το internet που εκεί αναζητούμε την παρουσία της εταιρείας , του τεχνικού γραφείου που έχουν γενικότερα. Μέσα από το διαδίκτυο πλέον όλοι σωστοί επαγγελματίες παρουσιάζουν την δουλειά τους με φωτογραφίες , με περιγραφές των έργων που έχουν εκτελέσει. Παράλληλα πολλοί από αυτούς έχουν και κριτικές από τους ίδιους τους πελέτες τους αν και υπάρχουν και κάποιοι που μεθοδεύουν εκεί λίγο τα πράγματα. Επίσης υπάρχει και το YouTube που δείχνει ακόμη καλύτερα τα δείγματα των εργασιών που εκτελούνται. Δείτε το κανάλι της εταιρείας μας eletech.gr- ζούμε τις κατασκευές με ενδιαφέροντα βίντεο εργασιών ανακαίνισης σπιτιού.

Τρίτος παράγοντας είναι η έδρα της επιχείρησης που βρίσκεται δηλαδή το γραφείο της αν μπορεί να δεχθεί υποψήφιους πελάτες για ραντεβού. Με λίγα λόγια αν υπάρχει ή είναι εικονικά όλα αυτά που υποστηρίζει η ιστοσελίδα του.

Τέταρτος παράγοντας αν έχει την εμπειρία να εκτελέσει τέτοιου είδους εργασίες με το κατάλληλο προσωπικό. Η ανακαίνιση σπιτιού είναι μια σύνθεση διαφόρων εργασιών και απαιτεί γνώση και κατάρτιση των εργαζόμενων που θα ασχοληθούν με την ανακαίνιση σας.

Πέμπτος παράγοντας να διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό ώστε να αναλάβει τις εργασίες και να τις εκτελέσει με τον πλέον κατάλληλο και σύγχρονο τρόπο. Δηλαδή ο εξοπλισμός του συνεργείου που διαθέτει ο εργολάβος , η εταιρεία είναι σημαντικός παράγοντας για την επιτυχημένη ανακαίνιση.

Τα γραφεία μας Elsicon
Τα γραφεία μας
Ανακαίνιση σπιτιού
Ανακαίνιση κουζίνας σε ανακαίνιση σπιτιού στην Πετρούπολη

Οι εργασίες ανακαίνισης σπιτιού

Γενικά σε μια ανακαίνιση σπιτιού μπορεί να περιλαμβάνονται πολλές και διαφορετικές εργασίες ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σου για ανακαίνιση.

Να πούμε ότι έχουμε διάφορες κατηγορίες ανακαίνισης δηλαδή μπορεί να έχουμε μια ολική ανακαίνιση σπιτιού που περιλαμβάνει όλες σχεδόν τις εργασίες που αφορούν την οικοδομή. Τι μπορεί να περιλαμβάνει η ολική ανακαίνιση σπιτιού.

Ολική ανακαίνιση σπιτιού

Εργασίες καθαιρέσεων – αποξηλώσεις. Αποφασίσαμε ότι θέλουμε να ξηλώσουμε έναν τοίχο για να μεγαλώσουμε ένα χώρο. Δυο πράγματα θα πρέπει να έχουμε υπόψιν μας ότι ξηλώνοντας έναν τοίχο δημιουργούμε ένα κενό στο δάπεδο που θα πρέπει να κλείσει με το αντίστοιχο υλικό του δαπέδου. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν κάνουμε ανακαίνιση στο πάτωμα θα πρέπει να βρούμε το ίδιο υλικό. Επίσης με την καθαίρεση ενός τοίχου θα πρέπει να δούμε τις ηλεκτρολογικές γραμμές που περνάνε από τον τοίχο πως θα τις ενσωματώσουμε με άλλη διαδρομή σε άλλο τοίχο.

Μπάζα εργασιών. Σημαντικό κομμάτι στην ανακαίνιση σπιτιού είναι τα μπάζα που βγαίνουν από τις εργασίες και θα πρέπει να απομακρυνθούν από τον χώρο. Θα πρέπει να υπάρχει συμφωνία με το συνεργείο που αναλαμβάνει την κατασκευή να απομακρύνει και τα μπάζα από το σπίτι με τρόπους που είναι σύμφωνοι με τους ισχύοντες νόμους. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι απαγορεύεται πλέον να αφήνετε μπάζα από ανακαίνιση στο πεζοδρόμιο διότι ο δήμος δεν είναι πλέον υποχρεωμένος να τα μαζέψει. Υπάρχουν πρόστιμα αν σας κάνουν καταγγελία και θα επιβαρυνθείτε με άσκοπα έξοδα. Αν είναι το σπίτι σας , το διαμέρισμα σας σε όροφο που βλέπει σε δρόμο οπωσδήποτε τοποθετείτε χωνιά και σωλήνες για να φορτώνονται τα μπάζα απευθείας στον κάδο – κοντέινερ.

Χτίσιμο τοιχοποιιών νέα χωρίσματα. Οι ανάγκες για το νέο σχέδιο του σπιτιού απαιτούν την κατασκευή ενός ή περισσότερων χωρισμάτων στην ανακαίνιση σπιτιού. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επιλέξουμε το υλικό για την κατασκευή των εσωτερικών χωρισμάτων. Τα τελευταία χρόνια όταν πρόκειται για κατασκευή εσωτερικών τοίχων χρησιμοποιούμε πολύ την γυψοσανίδα λόγω ευκολίας και ταχύτητας στην κατασκευή και το πορομπετόν όταν έχουν να αναρτήσουμε μεγάλα φορτία στον τοίχο όπως για παράδειγμα ντουλάπια κουζίνας. Δείτε εδώ μέσα από το blog μας τις επιλογές και τα χαρακτηριστικά του κάθε υλικού.

IMG 5417
Δημιουργία ανοίγματος σε εσωτερικό τοίχο
IMG 4911
Κατασκευή νέου τοίχου από πορομπετόν
IMG 0127
Κατασκευή νέου χωρίσματος από γυψοσανίδα σε ανακαίνιση σπιτιού

Ανακαίνιση μπάνιου. Πότε αποφασίζουμε να κάνουμε ανακαίνιση μπάνιου ; Ο πρώτος λόγος είναι η παλαιότητα του χώρου και των δικτύων ύδρευσης , αποχέτευσης. Σίγουρα όταν το μπάνιο έχει κατασκευαστεί την δεκαετία του ΄70 ΄80 στις περισσότερες περιπτώσεις παρουσιάζει προβλήματα στα υδραυλικά με διαρροές στα σιφώνια , σωληνώσεις νερού διαβρωμένες κλπ.

Δεύτερος λόγος είναι η παλιά μπανιέρα που για τους περισσότερους από εμάς δεν είναι χρήσιμη καιθέλουμε να την αντικαταστήσουμε με ντουζιέρα.

Τρίτος λόγος για την ανακαίνιση μπάνιου είναι η παλαιότητα των υλικών δηλαδή μπαταρίες που δεν δουλεύουν καλά , πλακάκια που δεν καθαρίζονται πλέον και έχουν φθορές. Επίσης η έλλειψη αποθηκευτικού χώρου είναι ένας άλλος λόγος για να προχωρήσουμε στην ανακαίνιση μπάνιου.

Ανακαίνιση κουζίνας. Βασική εργασία σε μια ανακαίνιση σπιτιού είναι και η ανακαίνιση κουζίνας. Δυο είναι οι βασικοί λόγοι που προχωράμε σε αυτή την ανακαίνιση είναι η λειτουργικότητα της κουζίνας και ο μοντέρνος σχεδιασμός με υλικά που κάνουν την κουζίνα ένα πολύ όμορφο και εντυπωσιακό κομμάτι του σπιτιού. Οι ηλεκτρικές συσκευές που υπάρχουν στην κουζίνα έχουν πλέον διαφορετική σχεδίαση και εργονομία που καθιστούν την ανακαίνιση της κουζίνας αναγκαία. Οι αποθηκευτικοί χώροι σε μια κουζίνα είναι πλέον πολύ χρηστικοί και βοηθούν όλους εμάς που θέλουμε μια κουζίνα με τις σύγχρονες ανέσεις που μας παρέχει.

Προσοχή θα πρέπει να δώσουμε στον σχεδιασμό της κουζίνας ώστε να είναι εργονομική στον δικό σας χώρο. Αυτό το πετυχαίνουμε με έναν διακοσμητή που γνωρίζει από εσωτερική διακόσμηση και αντιλαμβάνεται τον δικό σας χώρο ξεχωριστά σχεδιάζοντας σωστά την λειτουργικότητα της νέας σας κουζίνας.

Ανακαίνιση δαπέδου. Όταν έχουμε ένα παλιό σπίτι η ανακαίνιση δαπέδου σε πολλές περιπτώσεις είναι απαραίτητη. Τα δωμάτια που έχουν ξύλινο πάτωμα χρειάζονται ένα φρεσκάρισμα μια ανανέωση για να γίνουν πάλι καινούργια. Αν το ξύλινο πάτωμα έχει φθορές χρειάζεται αντικατάσταση με άλλο ξύλο ή διαφορετικό υλικό όπως πλακάκι.

Γενικά όταν κάνουμε εργασίες ανακαίνισης θα πρέπει να έχουμε υπόψιν μας δυο πράγματα για τα δάπεδα. Αν παραμείνουν θα πρέπει να σκεπαστούν σωστά ώστε μετά την ολοκλήρωση των εργασιών να παραμείνουν άθικτα. Υπάρχουν τέτοια υλικά προστασίας του πατώματος που αντέχουν σε νερό , χτύπους και τριβές από τις εργασίες που θα εκτελεστούν.

Τώρα αν θέλουμε να ξηλώσουμε ένα πάτωμα , ένα δάπεδο γενικότερα για να κάνουμε τοποθέτηση άλλου υλικού το γέμισμα του υποστρώματος μπορεί να γίνει με μονωτικά υλικά σε πάχος που απαιτείται για το έργο και στην συνέχεια να εφαρμόσουμε το υλικό που έχουμε επιλέξει. Με αυτό τον τρόπο δεν φορτώνουμε την πλάκα με φορτία της τσιμεντοκονίας για παράδειγμα και έχουμε θερμομόνωση και ηχομόνωση στο δάπεδο.

Αλλαγή εσωτερικών πορτών. Αν οι εσωτερικές σας πόρτες έχουν φθορές μπορείτε να τις βάψετε αν βάφονται και αξίζει τον κόπο ή τις αντικαθιστάτε με νέες πόρτες που υπάρχουν στην αγορά σε πολλά χρώματα και σχέδια.

IMG 5071
Ανακαίνιση μπάνιου
IMG 6363
Προστασία ξύλινου δαπέδου για εργασίες ανακαίνισης

Αντικατάσταση εξωτερικών κουφωμάτων. Πολλές φορές μια ανακαίνιση σπιτιού ξεκινάει και από την ανάγκη για αντικατάσταση των εξωτερικών κουφωμάτων διότι είναι παλιά και δεν προσφέρουν κανένα είδος ηχομόνωσης. Όταν κάνετε αλλαγή κουφωμάτων σε μια ανακαίνιση σπιτιού καλό είναι αν υπάρχει η δυνατότητα τα παλιά συρόμενα χωνευτά κουφώματα να τα αντικαθιστάτε με ανοιγόμενα κουφώματα. Η διαφορά στην θερμομόνωση και ηχομόνωση είναι τεράστια και τον συστήνω να το κάνετε οπωσδήποτε. Αν πάλι λόγω χώρου δεν μπορείτε τουλάχιστον κάντε τα επάλληλα όχι συρόμενα χωνευτά. Αλλά και στις δυο περιπτώσεις όταν κάνουμε την αλλαγή κλείνουμε και γεμίζουμε την τρύπα του συρόμενου κουφώματος με μόνωση.

Ψευδοροφές – Φωτισμός. Είναι η εργασία που κάνουμε για λόγους διακόσμησης αλλά και βελτίωσης του φωτισμού σε έναν χώρο. Όσο πιο μικρός είναι ο χώρος για παράδειγμα το μπάνιο τόσο περισσότερο προσθέτει στον χώρο η κατασκευή μιας ψευδοροφής και η αναβάθμιση του φωτισμού του χώρου. Επίσης ο κρυφός φωτισμός είναι κάτι που επιλέγουμε τα τελευταία χρόνια στην ανακαίνιση των χώρων μας.

Ελαιοχρωματισμοί – Βάψιμο σπιτιού. Άλλος ένας λόγος για να προχωρήσουμε σε ανακαίνιση είναι η ανάγκη για ανανέωση του διακοσμητικού στυλ, ώστε να δώσουμε μια φρέσκια αίσθηση στον χώρο. Τα χρώματα παίζουν σημαντικό ρόλο στην ψυχοσύνθεση μας και ανάλογα τους χώρους επιλέγουμε και τις αποχρώσεις που μας αρέσουν και ταιριάζουν στους χώρους.

Επίσης, η επιθυμία για αύξηση της αξίας του σπιτιού αποτελεί έναν ακόμη λόγο για την ανακαίνιση. Τέλος, η αναγκαιότητα επισκευής και αντικατάστασης υποστηρικτικών στοιχείων, όπως ηλεκτρικά καλώδια και σωληνώσεις, μπορεί να απαιτεί μια ολοκληρωμένη ανακαίνιση.

ανακαίνιση διαμερίσματος στο Ν.Ψυχικό
Ανακαίνιση διαμερίσματος στο Ν.Ψυχικό
Ανακαίνιση μπάνιου
Ανακαίνιση μπάνιου στο Π.Φάληρο
Ανακαίνιση κατοικίας στον Διόνυσο
Ανακαίνιση σπιτιού στον Διόνυσο

Τι προσφέρουμε εμείς στην ανακαίνιση σπιτιού

Η εταιρεία μας Elsicon από το 1991 που ιδρύθηκε ασχολείται με τις ανακαινίσεις και γνωρίζει πολύ καλά τις απαιτήσεις ενός συνόλου εργασιών που εκτελούνται στην ανακαίνιση σπιτιού. Λόγω της εμπειρίας μας στις οικοδομικές εργασίες προσφέρουμε σε όλους εσάς τις γνώσεις μας μέσα από την δημιουργία του πετυχημένου blog μας eletech.gr που σας δίνει χρήσιμες πληροφορίες για όλα τα θέματα και προβλήματα που παρουσιάζονται στα σπίτια μας. Μπείτε να το ανακαλύψετε αν δεν το γνωρίζετε ήδη.

Όπως θα διαπιστώσετε γνωρίζουμε πολύ καλά όλες τις εργασίες και έχουμε συνεργάτες και εργαζομένους που μπορούν να εκτελέσουν με τον κατάλληλο τρόπο όλες τις εργασίες στην ανακαίνιση σπιτιού.

Τα εργαλεία που διαθέτουμε μπορούν να αναβαθμίσουν τον χώρο σας χωρίς πολύ μεγάλη όχληση καθώς διαθέτουμε συστήματα απορρόφησης σκόνης στην μεγαλύτερη γκάμα των εργαλείων μας. Τα μηχανήματα ελέγχου που διαθέτουμε μπορούν να διαγνώσουν ένα πρόβλημα υγρασίας σε έναν τοίχο , αν περνάει μια σωλήνα νερού ώστε να μην κάνουμε ζημιές στον χώρο.

Η διαδικασία που ακολουθούμε στην συνεργασία μαζί σας για την ανακαίνιση του σπιτιού σας.

Εκδηλώνετε το ενδιαφέρον σας για τις εργασίες ανακαίνισης του σπιτιού σας μέσω τηλεφώνου , αφήνονται τα στοιχεία σας , μέσω mail και διαφόρων άλλων τρόπων

Κανονίζουμε ένα ραντεβού στα γραφεία μας ή στον χώρο σας και μας περιγράφετε τις εργασίες που θέλετε να πραγματοποιήσετε.

Ετοιμάζουμε χωρίς κανένα κόστος μια προσφορά για τις εργασίες που θέλετε να πραγματοποιήσετε που περιλαμβάνει το συνολικό κόστος των εργασιών , τον χρόνο αποπεράτωσης και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν για τις εργασίες.

Εφόσον έχουμε μια αρχική συμφωνία κάνουμε μια επίσκεψη στον χώρο σας με τον διακοσμητή μας και σας ετοιμάζουμε τις προτάσεις για τους χώρους σας με σχέδια σε μορφή 3D.

Μελετάτε την πρόταση μας κάνετε τις παρατηρήσεις σας , διορθώνουμε ότι δεν σας αρέσει και προχωράμε στην υλοποίηση του έργου σας. Επίσης έχουμε καθορίσει από πριν αν θέλετε να σας προσφέρουμε τις εργασίες μόνο ή και τα προϊόντα που απαιτούνται για την ανακαίνιση όπως τα πλακάκια , τα είδη υγιεινής του μπάνιου , τα αξεσουάρ του μπάνιου , οι μπαταρίες , οι νεροχύτες κουζίνας , οι διακόπτες κλπ. Γενικά μπορούμε να σας προσφέρουμε και τις δυο επιλογές.

Με την συμφωνία όλων των παραπάνω φτιάχνουμε και ένα συμφωνητικό που περιγράφει όλους τους όρους της συμφωνίας και καλύπτει και τις δυο πλευρές της συνεργασίας.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε σύντομα
Όνομα
Email
Μήνυμα
Επιτυχία! Τα στοιχεία σας στάλθηκαν θα επικοινωνήσουμε σύντομα
There has been some error while submitting the form. Please verify all form fields again.
Επικοινωνία Elsicon
Εικόνα 30 1 24 12.35 μμ
Εικόνα 30 1 24 12.36 μμ
Εικόνα 30 1 24 12.37 μμ

Ολοκληρωμένες σχεδιαστικές προτάσεις σε πελάτες μας

Scroll to Top