ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

πιοι είμαστε elsicon
 
Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1991 με σκοπό την Μελέτη Κατασκευή και Συντήρηση των κτιρίων.
Κύρια δραστηριότητα μας είναι τα ιδιωτικά έργα όπου δραστηριοποιούμαστε όλα αυτά τα χρόνια με παρουσία σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες οικοδομικών έργων .
Τα έργα μας αφορούν κατοικίες , επαγγελματικούς χώρους, βιομηχανικά κτίρια σε νέες κατασκευές, ανακαινίσεις , ανακατασκευές , ενισχύσεις κτιρίων.

Η Elsicon έχει συνεργάτες πολιτικούς μηχανικούς , αρχιτέκτονες  για να μπορεί να  δίνει  στα έργα σας ένα πολύ καλό τελικό αποτέλεσμα

 

Εδώ και χρόνια παρακολουθούμε τις εξελίξεις από πολύ κοντά μέσω των τεχνικών εκθέσεων που αφορούν τον κλάδο μας.

Eνημερωνόμαστε μέσω σεμιναρίων για νέα υλικά από τις εταιρείες παρουσιάζοντας μας τον σωστό τρόπο χρήσης των υλικών και των εργασιών που απαιτούνται .

Συμμετέχουμε ως μέλη στο Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου στην Ελλάδα , στην Ευρωπαϊκή Μεσογειακή ομάδα Med Main για την χρήση των ψυχρών υλικών.

‘Έχουμε παρουσία σε διάφορα workshop που γίνονται από το Πανεπιστήμιο Αθηνών που αφορούν την αειφορία των κτιρίων .

Το 2014 δημιουργήθηκε το blog eletech.gr με σκοπό να δώσει λύσεις στα προβλήματα που παρουσιάζονται στα κτίρια. Ενημερώνει τον τελικό χρήστη για τους τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων ενός κτιρίου και παρουσιάζει αναλυτικά την διαδικασία αποκατάστασης τους .

Το 2019 δημιουργήσαμε το νέο μας site anakainisikatoikias.gr που ειδικεύεται με την ανακαίνιση σπιτιού , ανακαίνιση κατοικίας , ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου

Ποιοι είμαστε