Επιλέγω κατάλληλο συνεργείο στην ανακαίνιση σπιτιού

Ένα συχνό ερώτημα που τίθεται από τους ιδιοκτήτες που χρειάζονται άμεσα συνεργείο για τις εργασίες στο σπίτι τους είναι “πώς επιλέγω κατάλληλο συνεργείο στην ανακαίνιση σπιτιού”.


Να εμπιστευτούν από  διαφήμιση στο internet κάποιον εργολάβο ή να απευθυνθούν σε εταιρεία με προσωπικό και γραφεία;


Το πραγματικό δίλλημα όμως είναι το εξής.

Μια εταιρεία δε θα κοστίσει πολύ περισσότερο από έναν απλό εργολάβο;


Όσο περνούν τα χρόνια αυτή η πεποίθηση τείνει ν απομυθοποιηθεί. Και ιδού οι λόγοι.


Η εταιρεία συνεργάζεται μόνιμα με έναν μεγάλο αριθμό επαγγελματιών που τους έχει αξιολογήσει από προηγούμενες δουλειές.Εφόσον οι πελάτες της μένουν ευχαριστημένοι η συνεργασία αυτή συνεχίζεται επιτυχώς.

Εξειδικευμένα συνεργεία


Διαθέτει λοιπόν εξειδικευμένα συνεργεία για κάθε πρόβλημα και εγγυάται το καλό και διαρκές αποτέλεσμα στις εργασίες.
Αυτό από μόνο του σας εξασφαλίζει οικονομία αφού ξεμπερδεύετε από προβλήματα για πολλά χρόνια .


Το χρονοδιάγραμμα των εργασιών είναι αυστηρό και πολύ πιο σύντομο.

Oι μάστορες εύκολα συνεργάζονται μεταξύ τους αφού συνηθίζουν να δουλεύουν μαζί.  O τεχνικός σύμβουλος ή ο επιβλέπων του έργου συντονίζει το έργο και τα διαφορετικά συνεργεία που θα χρειαστούν.


Ναι , ο χρόνος είναι χρήμα όταν τα μεροκάματα “τρέχουν”.

Η εταιρεία προμηθεύεται τα υλικά με καλύτερες τιμές απο τους ιδιώτες , επαγγελματίες και μπορεί να κρατήσει χαμηλότερο κόστος για τον τελικό αποδέκτη , δηλαδή εσάς.
Οι επώνυμες εταιρείες δομικών υλικών προσκαλούν σε σεμινάρια τους τεχνικούς συμβούλους για κάθε νέο υλικό και μεθόδους εφαρμογής του. Αυτοί με τη σειρά τους ενημερώνουν το προσωπικό τους. Τα επώνυμα υλικά σας γλιτώνουν από φθορές και αντέχουν στο χρόνο με τους σωστούς τεχνίτες.

Σύγχρονα μηχανήματα για ανακαίνιση

Υπερέχει σε βαριά εργαλεία και μηχανήματα που πιθανόν θα χρειαστούν και τα μεταφέρει με δικά της μέσα , Van , φορτηγά κλπ.
Επίσης σας καλύπτει έξοδα αποκομιδής μπαζών, κάδους κλπ.
Όποιος έχει χτίσει σπίτι κυρίως με αυτεπιστασία γνωρίζει πολύ καλά αυτού του είδους τις επιβαρύνσεις.

Ένα επίσης σημαντικό έξοδο είναι ο καθαρισμός των χώρων μετά από εκτεταμένες επισκευές και ανακαινίσεις.
Κάθε σοβαρή εταιρεία θα σας αφήσει το χώρο πεντακάθαρο γιατί προστατεύει σωστά τον χώρο με νάυλον κάλυψης , χαρτόνια στα δάπεδα κλπ. πριν την έναρξη των εργασιών.

Μετά το πέρας των εργασιών καθαρίζει τους χώρους με επαγγελματικά εργαλεία καθαρισμού. Ενώ και κατά τη διάρκεια των εργασιών διαθέτει και χρησιμοποιεί σύγχρονα υλικά , φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Διαθέτει επίσης τα κατάλληλα μηχανήματα για την ακριβή εκτέλεση των εργασιών χωρίς σκόνες.

Προφίλ εταιρείας


Όσο για την αξιοπιστία της , δείτε το ηλεκτρονικό προφίλ της.

Σίγουρα θα καταλάβετε πολλά. Διαβάστε τα συμβουλευτικά  άρθρα τους και ελένξτε προηγούμενες δουλειές της από πραγματικές φωτογραφίες με τις οποίες ενημερώνει συχνά το κοινό και μέσω των social media.

Μια εταιρεία σίγουρα θα σας επιδείξει φωτογραφικό υλικό και videos από προηγούμενα σχετικά projects που έχει αναλάβει και αυτό αποτελεί εγγύηση και για την ολοκλήρωση του δικού σας έργου.
Μην διστάσετε να πάρετε προσφορά  και να ξέρετε ότι τα γραπτά μένουν. Όλα τα στάδια εργασιών με τα κόστη και τα χρονοδιαγράμματα θα τηρηθούν πολύ πιο πιστά και θα καταγραφούν.

Έτσι θα ξεφύγετε πολύ πιο δύσκολα από τον αρχικό προυπολογισμό του έργου.
Τέλος θα αναλάβουν ό,τι άδεια τυχόν χρειαστεί , μικρής ή μεγάλης κλίμακας, χαρτιά για τα οποία θα τρέχατε ή ίσως θα πληρώνατε κάποιον να τρέξει για λογαριασμό σας.

Ο τεχνικός σύμβουλος ελέγχει καθημερινά την εξέλιξη των εργασιών και θα μπορείτε να αναφέρεστε σ αυτόν για όποιο πρόβλημα ή ερώτημα έχετε.
Τα συνεργεία λογοδοτούν σ αυτόν και γι αυτό η ποιότητα των υπηρεσιών τους είναι εξασφαλισμένη.
Αν παρεπιπτόντως προκύψει κάποιο λάθος ή αστοχία , θα επιστρέψουν να το επισκευάσουν έγκαιρα χωρίς καμμιά οικονομική επιβάρυνση.

Σας βγάζει από επικείμενους μπελάδες ατυχημάτων γιατί το προσωπικό της είναι ασφαλισμένο και δουλεύει νόμιμα και με κάθε σύγχρονο μέτρο προστασίας.
Δίνει προτεραιότητα στην υγιεινή των ανθρώπων της και τους προμηθεύει με τα απαραίτητα γάντια, μάσκες  κλπ. Τους ενημερώνει για τα μέτρα ασφάλειας που πρέπει να τηρούν , αποστάσεις μεταξύ τους και από τους ιδιοκτήτες, σχολαστικό πλύσιμο χεριών και εργαλείων αλλαγή ρούχων κλπ.
Τέλος τους προτρέπει για διακριτική και ευγενική συμπεριφορά με τους πελάτες της εταιρείας.


Μια εταιρεία δε θα διακινδυνέψει τη φήμη της και πάντα αποβλέπει στην ικανοποίηση του πελάτη.


Έτσι οι εργασίες γίνονται πιο απρόσκοπτα για εσάς, χωρίς καμμιά αναστάτωση και στον τελικό οικονομικό απολογισμό είστε κερδισμένοι. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κάνουμε την ανακαίνιση του σπιτιού σας με τον σωστό τρόπο , γρήγορα , υπεύθυνα με άρτιο αποτέλεσμα.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top