Επισκευή πολυκατοικίας στο Μαρούσι

Επισκευή πολυκατοικίας στο Μαρούσι

Η πολυκατοικία στο Μαρούσι είναι άλλη μια περίπτωση κτιρίου που δεν είχε  συντηρηθεί ποτέ από την ανέγερσή του.

Τα προβλήματα κυρίως εμφανίζονταν στους τελευταίους ορόφους που ήταν και πιο έντονα.

Κατά την ανέγερση της πολυκατοικίας στην ταράτσα κατασκευάστηκε μια μόνωση η οποία όμως με τα χρόνια παρουσίαζε διάφορα προβλήματα .

Τα μπαλκόνια της ταράτσας ήταν χωρίς μόνωση με αποτέλεσμα να έχουν διαβρωθεί σε μεγάλο βαθμό . Τα τελευταία δυο χρόνια τελικά εφαρμόστηκε υγρομόνωση στις επιφάνειες και το πρόβλημα σταμάτησε . Για να γίνει η επισκευή έπρεπε να στεγνώσει τελείως το μπετόν εσωτερικά ώστε να εφαρμοστούν τα κατάλληλα υλικά.

Πάντα όταν αρχίζει και στεγνώνει το υλικό (μπετόν) αρχίζουν να είναι και πιο έντονα τα φουσκώματα και οι πτώσεις υλικών .

 

Επίσης σημαντικό ήταν και το πρόβλημα στα στηθαία των μπαλκονιών σε σημεία κυρίως όπου έχουν κατασκευαστεί ζαρντινιέρες. Το συναντάμε αρκετά συχνά το πρόβλημα αυτό και είναι  βασικό να μονωθούν σωστά εσωτερικά οι επιφάνειες στις ζαρντινιέρες.

 

Οι επισκευές έγιναν με υλικά κατάλληλα για την σωστή αποκατάσταση του σκυροδέματος και σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς περί προστασίας , αποκατάστασης σκυροδέματος  και προστασίας του σιδηρού οπλισμού.

Αν η πολυκατοικία σας εμφανίζει ανάλογα προβλήματα θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε άμεσα ώστε να αποφύγετε μεγαλύτερα προβλήματα στο μέλλον.

 

Καλέστε μας άμεσα για ένα ραντεβού ώστε να λάβετε μια τεχνική έκθεση αποκατάστασης και την οικονομική μας προσφορά για το έργο σας

προβλήματα σε μπετόν μπαλκονιών

σαθρές οροφές μπαλκονιών

προβλήματα μπαλκονιών χωρίς μόνωση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top