Νέο site Νέα εμφάνιση

elsicon.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Νέο site Νέα εμφάνιση

Καλώς ήρθατε στο νέο site μας elsicon.gr  την νέα μας προσπάθεια που σκοπό της έχει να παρουσιάζει με ακόμα καλύτερο τρόπο το έργο της επιχείρησης μας , που δραστηριοποιείται στον χώρο της Μελέτης Κατασκευής και Συντήρησης κτιρίων από το 1991 με πολλές και σημαντικές κατασκευές σε αυτή την χρονική πορεία έως σήμερα.

Όλα αυτά τα χρόνια με συνέπεια προσπαθούμε να δώσουμε έναν λίγο πιο προοδευτικό τρόπο κατασκευής των τεχνικών έργων , παρακολουθώντας τις εξελίξεις από κοντά και ενημερώνοντας όλους εσάς , που ενδιαφέρεστε για τον κλάδο τον κατασκευών .

Με την νέα μας σελίδα elsicon.gr πιστέουμε ότι θα έχουμε έναν πιο σύγχρονο τρόπο να δείξουμε την δουλειά μας και να επικοινωνούμε  άμεσα και υπεύθυνα μαζί σας .

Μπείτε στις σελίδες της και ανακαλύψτε τους νέους τρόπους επικοινωνίας , δείτε τα έργα μας σε όλους τους τομείς της οικοδομής , ενημερωθείτε για τα νέα μας project , μάθετε τα νέα υλικά που χρησιμοποιούμε και τους τρόπους εφαρμογής μέσα από το blog μας eletech.gr που είναι πλέον δύο χρόνια σε λειτουργία με πολύ πετυχημένη πορεία .

Επίσης μπορούμε να έχουμε και μια συνάντηση στα γραφεία μας για να σας δώσουμε μια υπεύθυνη και ιδανική για σας πρόταση στις εργασίες που θέλετε να πραγματοποιήσετε .

Ευχαριστούμε τους πελάτες μας και τους συνεργάτες μας για την στήριξη που μας δίνουν όλα αυτά τα χρόνια .

Πάντα δίπλα σας για υπεύθυνες λύσεις 

 

 

 

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *