Επισκευή εξωτερικών τοίχων κτιρίου στην Γλυφάδα

Επισκευή εξωτερικών τοίχων κτιρίου στην Γλυφάδα

 

Το κτίριο στην Γλυφάδα είναι άλλη μια περίπτωση πολυκατοικίας που δεν έχει συντηρηθεί ποτέ.

Η πολυκατοικία έχει κατασκευαστεί αρκετές δεκαετίες πριν και λογικό είναι να είχε προβλήματα στις εξωτερικές όψεις. Τα μπαλκόνια είναι κατασκευασμένα από εμφανές σκυρόδεμα και οι τοίχοι του από χοντρό πεταχτό σοβά .

Τα εμφανή μπαλκόνια ήταν σε κακό χάλι , λόγω της ανύπαρκτης συντήρησης είχαν ξεκολλήσει κομμάτια μπετόν . Τα σίδερα σε πολλά σημεία είχαν διαβρωθεί και έπρεπε να επισκευαστούν άμεσα.

Το κτίριο επισκευάστηκε εξ’ολοκλήρου εξωτερικά σε όλες τις όψεις με την χρήση σκαλωσιών . Για την εκτέλεση των εργασιών επισκευής των εξωτερικών τοίχων εκδόθηκε άδεια μικρής κλίμακας. Η άδεια είναι απαραίτητη σε τέτοιου είδους εργασίες για να υπάρχουν οι απαραίτητες προδιαγραφές σωστής εκτέλεσης του έργου . Πλέον όταν μιλάμε για εξωτερικές εργασίες οι σκαλωσιές θα πρέπει να  τηρούν συγκεκριμένους κανόνες ασφαλείας .

Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στο συγκεκριμένο έργο ήταν για την επισκευή σκυροδέματος έτοιμα προς χρήση . Δεν πρέπει να εφαρμόζονται υλικά στην επισκευή μπετόν που δεν είναι έτοιμα προς χρήση . Διάφορα πρόσμικτα που προστίθενται στα υλικά πριν την εφαρμογή τους δεν είναι σίγουρο ότι θα φέρουν τα σωστά αποτελέσματα .

Αν θέλετε να επισκευάσετε σωστά και με ασφάλεια το κτίριο σας επικοινωνήστε μαζί μας για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

επισκευή μπαλκονιών

 

Επισκευή βαφή κτιρίου

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *