Ανακαίνιση κατοικίας απλά , οικονομικά , υπεύθυνα

Ανακαίνιση κατοικίας απλά , οικονομικά  υπεύθυνα

Η ανακαίνιση κατοικίας είναι πλέον η λύση που επιλέγουν οι περισσότεροι σε αντίθεση με την αγορά νέας κατοικίας .

 

Οι λόγοι είναι λίγο πολύ γνωστοί με την οικονομική κρίση να έχει αλλάξει τελείως τα δεδομένα σχετικά με τις επιλογές μας στον τομέα της κατοικίας .

 

Θα πρέπει λοιπόν να έχουμε σωστά κριτήρια σε σχέση με τις επιλογές μας πριν προχωρήσουμε στην ανακαίνιση κατοικίας .

 

Βασικά κριτήρια στο να επιλέξετε την κατάλληλη λύση είναι η απλή διαδικασία , το οικονομικό , η ποιοτική εργασία , η σύγχρονη κατασκευή

Απλή διαδικασία 

Όταν  θέλετε να προχωρήσετε σε μια ανακαίνιση κατοικίας αυτό που ξέρω είναι ότι θα πρέπει να γίνει η δουλειά σας όσο το δυνατόν πιο σύντομα . Χωρίς καθυστερήσεις και μπερδέματα , με ξεκάθαρους όρους που έχουν από την αρχή διατυπωθεί .

 

Όταν κάνουμε μια ανακαίνιση πρέπει να διαλέξουμε τους κατάλληλους συνεργάτες , που έχουν την εμπειρία να φέρουν εις πέρας όλες τις εργασίες μιας ανακαίνισης . Αυτό γίνεται με ένα ολοκληρωμένο συνεργείο που θα σας εκτελέσει τις εργασίες άρτια και υπεύθυνα .

 

Το σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να κυνηγάτε εσείς τα συνεργεία για να εκτελέσουν σωστά τις εργασίες .

 

Θα πρέπει να έχετε ένα άτομο που είναι υπεύθυνο γι όλες τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν και που θα βρίσκεται καθημερινά στο χώρο του έργου και όχι σε κάποιο γραφείο .

 

Παρακολουθούμε το έργο σε όλες τις φάσεις του από κοντά , δεν είναι τυχαίο το λογότυπο του blog μας   ζούμε τις κατασκευές 

 

Ανακαίνιση κατοικίας
Ανακαίνιση μπάνιου

Ανακαίνιση σπιτιού

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το οικονομικό σκέλος

Ίσως για τους περισσότερους από εμάς και το πιο σημαντικό . Εδώ όμως θα πρέπει να δούμε τι είναι πράγματι φθηνό και γιατί θα μας κοστίσει ακριβά στο μέλλον μια λάθος επιλογή .

Όταν λέμε ότι θέλουμε μια οικονομική ανακαίνιση τι εννοούμε . Στην ανακαίνιση κατοικίας υπάρχουν δυο κατηγορίες :

Οι εργασίες

Τα υλικά

Βασικός κανόνας είναι ότι αυτά μεταξύ τους πρέπει να συνδυάζονται . Δηλαδή το να πάρεις ένα πολύ καλό υλικό και να το εμπιστευτείς στον πιο φθηνό τεχνίτη είναι λάθος .

 

Τα πακέτα ανακαίνισης

Υπάρχουν διάφορα πακέτα ανακαίνισης που μπορείτε να επιλέξετε για την δική σας ανακαίνιση . Έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες για μια ανακαίνιση με βάση το οικονομικό σκέλος και το είδος των εργασιών που θέλετε να περιλαμβάνονται .

White box 3.000€
Cool box 5.οοο€
Blue box 9.000€
Green box 12.000€
Red box 18.000€
Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ

 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού στην κατοικία σας και να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για το τι περιλαμβάνει το πακέτο που θέλετε να επιλέξετε .

 

Ανακαίνιση κατοικίας Ανακαίνιση κατοικίας Ανακαίνιση κατοικίας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ποιοτική εργασία

Οι εργασίες που εκτελούνται σε μια ανακαίνιση είναι πολλές και διάφορες . Υπάρχουν βασικές εργασίες που θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όπως είναι η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης . Η κατάλληλη υποδομή στο ηλεκτρολογικό δίκτυο που πρέπει να γίνεται από πιστοποιημένο ηλεκτρολόγο και όχι από έναν εργάτη – βοηθό .

 

Βασικές εργασίες είναι και η σωστή επίστρωση των δαπέδων . Τα τελευταία χρόνια παρατηρούνται όλο και περισσότερα προβλήματα στα δάπεδα από την τοποθέτηση πλακιδίων . Το πρόβλημα δεν είναι στα πλακάκια αλλά στον τρόπο που τοποθετήθηκαν .

 

Δείτε εδώ τα προβλήματα που παρουσιάζονται στην τοποθέτηση πλακιδίων και την λύση τους

Φανταστείτε να έχετε τελειώσει το σπίτι και να αναγκαστείτε να επισκευάσετε δάπεδα που έχουν πρόβλημα .

Άλλες εργασίες που θα γίνουν σε μια ανακαίνιση πρέπει και αυτές να είναι σωστά κατασκευασμένες αλλά αυτές που ανέφερα παραπάνω είναι πολύ βασικές .

 

Τα υλικά

Οι επιλογές που έχετε στα υλικά είναι πάρα πολλές και ιδιαίτερα οικονομικές . Υπάρχουν λύσεις για όλα τα πορτοφόλια αρκεί να το ψάξετε φυσικά αν έχετε χρόνο . Θεωρώ ότι το γραφείο που θα αναλάβει το έργο μπορεί να σας καθοδηγήσει για την σωστή επιλογή των υλικών είτε το κάνετε μόνοι σας ή το αναθέσετε πακέτο με τις εργασίες μαζί .

Τα υλικά για το μπάνιο έχουν μεγάλη ποικιλία και μπορείτε να παίξετε με χρωματικούς συνδυασμούς που θα απογειώσουν την εμφάνιση του μπάνιου σας .

Διαβάστε κάποιες συμβουλές σε σχέση με την ανακαίνιση στο μπάνιο σας που έχουμε γράψει σε προηγούμενα άρθρα . Οι πληροφορίες βγαίνουν καθαρά από την πολυετή ενασχόλησή μας με το αντικείμενο και όχι από κάποιο περιοδικό .

 

Η κουζίνα είναι ένας χώρος που ανακαινίζεται σχετικά ευκολότερα και έχει πολλές επιλογές σε σχέδια και χρώματα όχι τόσο σε διαφορές υλικών .

Δείτε εδώ τι προσέχουμε σε μια ανακαίνιση κουζίνας και τι επιλογές έχουμε

 

Ανακαίνιση κουζίνας Κατασκευή δικτύου ύδρευσης μπάνιου Ανακαίνιση κουζίνας Επισκευή ξύλινου δαπέδου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύγχρονη κατασκευή

Στην εποχή μας όπου οι εξέλιξη σε όλους τους τομείς είναι εμφανής θα πρέπει και η ανακαίνιση μιας κατοικίας να είναι ανάλογη .

Για να πραγματοποιηθεί μια σύγχρονη ανακαίνιση χρειάζονται τα κατάλληλα εργαλεία , η διαρκής παρακολούθηση των νέων υλικών και η σωστή τεχνογνωσία γύρω από όλα αυτά .

 

Τα τελευταία χρόνια παρακολουθώντας και εμείς τις εξελίξεις έχουμε επενδύσει σε σύγχρονο εξοπλισμό κατάλληλο για κάθε είδος εργασίας . Με αυτό τον τρόπο μπορούμε και έχουμε λύσεις για τους πελάτες μας όπου πραγματοποιώντας μια ανακαίνιση μειώνουμε στο ελάχιστο την όχληση , την σκόνη και προφυλάσσουμε τους  γύρω χώρους στην περίπτωση που γίνεται μερική ανακαίνιση κατοικίας .

 

Η ενημέρωση στην εξέλιξη των νέων υλικών είναι διαρκής μέσω της παρακολούθησης των σεμιναρίων που διοργανώνουν οι εταιρείες παραγωγής υλικών .

 

Η επιχείρησή μας  προσφέρει αξιόπιστες , οικονομικές λύσεις στην ανακαίνιση κατοικίας .

 

Θα χαρούμε να έχουμε μια επικοινωνία μαζί σας ώστε να προσφέρουμε την ιδανική ανακαίνιση τού χώρου σας .

 

Τρόποι επικοινωνίας

 

Αλλαγή ηλεκτρολογικού πίνακα Ανακαίνιση διαμερίσματος Ανακαίνιση διαμερίσματος Παρακολούθηση σεμιναρίων Ανακαίνιση μπάνιουΑντικατάσταση κουφωμάτων αλουμινίου Τεχνοτροπία τοίχου Επένδυση τζάκι με γυψοσανίδα τρίψιμο ξύλινου δαπέδου Ανακαίνιση κατοικίας

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top