Επισκευή στηθαίων κτιρίου στην Αργυρούπολη

Επισκευή στηθαίων κτιρίου στην Αργυρούπολη

Επισκευή στηθαίων κτιρίου στην Αργυρούπολη 

Η επισκευή στο συγκεκριμένο κτίριο έγινε στα στηθαία των μπαλκονιών . Τα στηθαία είχαν κατασκευαστεί με εμφανές σκυρόδεμα . Η επέμβαση έγινε στα στηθαία του 3ου και 4ου ορόφου όπου είχαν και το μεγαλύτερο πρόβλημα .

 

Το κτίριο είναι σχετικά καινούργια κατασκευή και έχει ηλικία 16 ετών . Δυστυχώς στα στηθαία που προχώρησε η επισκευή είχαν γίνει πολλά κατασκευαστικά λάθη κατά την φάση κατασκευής του εμφανές μπετόν .

 

Πρώτον και βασικότερο πρόβλημα ήταν τα σίδερα του μπετόν όπου είχαν τοποθετηθεί χωρίς πλαστικούς αποστάτες . Το αποτέλεσμα ήταν τα σίδερα να μην έχουν την απαιτούμενη επικάλυψη μπετόν που είναι 2-2,5 εκατοστά . Τα περισσότερα από αυτά ήταν επιφανειακά δηλαδή χωρίς την επικάλυψη  του μπετόν .

 

 

Δεύτερο βασικό πρόβλημα που διαπιστώσαμε είναι ότι τα στηθαία , τα κολονάκια και άλλα στοιχεία του εμφανές μπετόν ήταν γεμάτα από τριχοειδείς ρωγμές που σημαίνει ότι μάλλον η σκυροδέτηση έγινε με ακατάλληλες συνθήκες .

 

 

Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την επισκευή στηθαίων ήταν της εταιρείας Kerakoll και συγκεκριμένα το geolite 40 επισκευαστικό κονίαμα μονολιθικής αποκατάστασης . Όλες οι εργασίες έγιναν με γερανό – καλάθι .

 

Διαβάστε εδώ για την επισκευή των στηθαίων με νέα υλικά

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να εφαρμόσουμε  τις κατάλληλες λύσεις στο δικό σας κτίριο

Επισκευή στηθαίων με geolite 40 Επισκευή στηθαίων με γερανό Επισκευή στηθαίων με γερανό Επισκευή κτιρίου στην Αργυρούπολη

 

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *